CareCare Oy:n myynti- ja toimitusehdot

Kyseisiä toimitusehtoja sovelletaan CareCare Oy:n ja asiakkaan välisessä liiketoiminnassa, ellei toisin kirjallisesti sovita.

1. Toimitusajat
Toimitusaika 2 – 5 arkipäivää. Ylivoimainen este Force Majeure – varauksin.

2. Maksuehdot
Kuluttaja-asiakkaat 14 päivää netto tai postiennakko. Sopimus- sekä laskutusasiakkaat sopimuksen mukaan. Viivästyskorko 8 %. Maksuehto lasketaan laskun päiväyksestä ellei toisin sovita.

3. Hinnat
Hinta ei sisällä arvonlisäveroa tai toimitus- sekä pakkauskustannuksia.

4. Toimitusehdot
FCA-Joensuu (Incoterms 2010). Ostaja-asiakas tai asiakasta edustava rahdinkuljettaja noutaa tavaran sovitusta paikasta.
DAP (Delivered at place). Tavara toimitetaan nimettyyn toimituspaikkaan.

5. Luovutusehdot
Tuotteet tai tavara katsotaan luovutetuksi, kun asiakas itse tai hänen edustajansa sen vastaanottaa. Postiennakolla toimitettaessa tavara katsotaan toimitetuksi, kun CareCare Oy on sen luovuttanut palvelua tuottavan yrityksen edustajalle kuljetettavaksi asiakkaalle. Vastaanotettuaan tavaratoimituksen vastaanottajalla on velvollisuus tarkastaa toimitettu tavara.

6. Takuu
Myönnämme toimittamillemme CareCare RR rullatelineille 12 kuukauden takuun, joka korvaa mahdolliset valmistus- ja raaka-aineviat. Takuu ei kata virheitä, jotka johtuvat käyttöohjeiden vastaisesta tai muusta virheellisestä tavaran käytöstä.

7. Palautukset
Ostaja-asiakkaan tulee aina sopia palautuksesta CareCare Oy:n myyjän tai yhteyshenkilön kanssa. Mikäli asiakas haluaa palauttaa tilatun tuotteen, on siitä ilmoitettava CareCare Oy:lle 8 päivän kuluessa toimituksen vastaanottamisesta. Palautuslähetys tapahtuu asiakkaan kustannuksin. Takaisin lähetettävät tuotteet tulee palauttaa 60 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta. Tuotteen palauttava asiakas vastaa palautuslähetyksen saapumisesta perille asetetussa määräajassa.

8. Huomautukset
Mahdolliset huomautukset toimituksesta, tavarasta tai laskusta on tehtävä CareCare Oy:lle 8 päivän kuluessa toimituksen vastaanottamisesta. 

9. Tavaran omistus
CareCare Oy pidättää omistusoikeuden tavaraan itsellään maksun suorittamiseen asti.

10. Muutokset
Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. CareCare Oy pidättää oikeudet hinnan sekä myynti- ja toimitusehtojen muutoksiin. Noudatamme arvonlisäveron osalta voimassa olevaa lainsäädäntöä.

11. Vastuuvapaus
Jos tuotetta käytetään käyttöohjeiden vastaisesti tai muutoin virheellisesti, ei tuotteen valmistaja (CareCare Oy) vastaa virheellisestä käytöstä aiheutuneista vahingoista. Tuotteen käyttöön liittyvät opastevideot löytyvät osoitteesta www.carecare.fi. Tuotteiden käyttö edellyttää opastevideoihin perehtymistä.