CareCare Oy

Yhteystiedot

CareCare Oy
Patteristontie 21 B
FI-80400 Ylämylly
FINLAND

Katso sijainti kartalla

Yritysinfo

CareCare Oy on vuonna 2014 perustettu sosiaali- ja terveysalan tuotteita tuottava yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Itä-Suomessa, Ylämyllyllä. Toiminta-ajatuksemme on kehittää ja valmistaa ympäristöystävällisiä, kustannustehokkaita, potilaskohtaisia lyhytikä-tuotteita, jotka helpottavat potilassiirtoja. Tuotteet ovat kliinisesti testattuja ja CE-merkittyjä apuvälineitä/hoitotarvikkeita. Visiomme on olla globaali edelläkävijä potilasta lähellä olevien ja hygieenisten potilassiirtotuotteiden valmistaja sekä markkinoija.

 

Yrityksen innovatiivinen ja hoitotyötä helpottava idea syntyi käytännön kokemuksista.

”Potilassiirtojen koulutuksessa on jo 30 vuoden ajan mietitty sitä, kuinka hoitaja voi työskennellä ergonomisesti oikein. Paremman ergonomian ja työn keventämisen esteenä on yleensä apuvälineiden kehittymätön käyttö. Potilassiirtojen ergonomiakorttikouluttajat ja työfysioterapeutit tekevät arvokasta työtä paremman ergonomian puolesta. Myös hoitajien peruskoulutuksessa ergonomiakysymykset nousevat entistä vahvemmin esille. Tehtävää on kuitenkin vielä paljon, jokainen meistä voi vaikuttaa asiaan omalla työpaikallaan.”

 

Kestävää kehitystä & Laatua

CareCare -tuotteiden käyttö säästää luontoa ja kustannuksia vähentäen pesua, kuljetuksia ja työaikaa. Tuotteiden hiilijalanjälki kestää vertailun mihin tahansa vastaavaan tuotteeseen. Vesi- ja kemikaalijalanjälki jää murto-osaan kestokulutussiirtimiin verrattuna.

 

 • Olemme sitoutuneet kaikessa toiminnassamme korkeaan laatutasoon ja ympäristöystävällisyyteen
 • Tuotteiden kaikki materiaalit täyttävät terveydenhoitotuotteiden vaatimukset
 • Panostamme ja kehittämme tuotteiden käytön opastukseen osana kuntouttavaa hoitotyötä
 • CareCare -tuotteet ovat kotimaisia, Valviran hyväksymiä CE –merkittyjä hoitotarvikkeita/apuvälineitä, joissa yhdistyy kerta- ja kestokulutustuotteiden parhaat ominaisuudet
 • Tuotteiden ja pakkausten/toimitusten laadun varmistamiseksi olemme valinneet yhteistyökumppaneiksi yritykset, joiden toiminta ja laadun tuotto on standardoitu ja kestävän kehityksen mukaista
 • Suunnittelun tuloksena on syntynyt koko elinkaaren vesi- ja hiilijalanjäljen huomioiva hoitotarvikesarja 
 • Tuotannon järjestämisessä pyrimme lähialuetoimintaan, joka samalla minimoi kuljetuksia
 • Haluamme kantaa yhteiskuntavastuumme Suomen työllisyyden turvaamiseksi
 • Kaikki tuotteissamme käytettävät raaka-aineet ovat kierrätettäviä
 • Kalvotuotteet ja rullatelineen muoviosat suositellaan hygieniasyistä hyödynnettävän polttamalla energiaksi
 • Rullatelineen leikkuri hävitetään yhdessä ruiskuneulojen ja muiden terävien esineiden kanssa
 • Pussipidikkeet metallikierrätykseen
 • Rullatelineen kaikki materiaalit ovat antibakteerisia

 

Anneli Muona

Toimitusjohtaja

Puhelin: +358 50 524 7559
Sähköposti: anneli.muona@carecare.fi


”Potilaiden siirtämiseen tarkoitettuja apuvälineitä ei yleensä ole sijoitettuna lähelle potilaita, vaan ne pitäisi hakea varastotiloista. Koska hoitotyötä tehdään kiireessä, apuvälineitä ei haeta, vaikka niiden hyöty on osoitettu kiistattomasti. CareCare-tuoteperhettä rakennettaessa kiinnitimme erityistä huomiota hoitotarvikkeiden saatavuuteen ja käytettävyyteen. CareCaren oivaltavuus näkyy myös kustannuksissa; parhaimmillaan liukusiirrintekniikka vapauttaa työntekijän aikaa muihin hoitotöihin potilaan kuntoutuessa.”


”CareCare Oy lähti ratkomaan sekä hoitajan että potilaan hyvinvointiin olennaisesti vaikuttavaa potilassiirtoa ja sen ergonomiaa edelläkävijän ottein. Jo nyt olemme saaneet hoitotyön kentältä innostunutta palautetta! CareCare Oy jatkaa intensiivistä tuotekehitystä – tuoteperhe laajenee."


CareCare -tuoteperheen tuotteet sopivat käyttöön sairaaloissa, hoivakodeissa ja kotihoidossa. CareCare -tuotteiden käyttökohteiden oivallus ja toimivuus ovat mielestäni sensaatiomaisia. Vihdoin on myynnissä liuku- ja kohdesiirtimiä, jotka helpottavat sekä potilaan siirtymistä ja liikkumista, että myös todistetusti keventävät hoitohenkilökunnan työtaakkaa. Maailma ei vieläkään ole valmis, siksi seuraan mielenkiinnolla käyttäjien edistystä CareCare -tuotteiden parissa. Annetaan luovuudelle tilaa helpottaa jokapäiväistä työtämme!

 

Myyjät

Heli Liimatta

Myynti Jyväskylän seutu

heli.liimatta@carecare.fi

+358 50 562 9997

Santtu Kivelä

Myynti Turun seutu

kivela.sales@outlook.com

+358 40 138 4993

Vilma Heino

Myynti Tampereen seutu

sales@carecare.fi

+358 40 057 9086 


Jälleenmyyjät

 

Algol-Trehab Oy

Karapellontie 6
02610 Espoo
p. +358 (0)9 509 91


Myymälät

 

ArjenApuvälineet

Kauppakatu 5
18100 Heinola

ullaeckhardt@phnet.fi

p. +358 37 141 455

p. +358 44 330 5510

 

Ettonet Oy

Helsingin seutu: Raumantie 1, Munkkivuoren ostoskeskus

Lahden seutu: Kauppakeskus Trion, Aleksanterinkatu 18

 info@ettonet.fi

p. +358 40 012 5320 (Helsinki)

p. +358 50 562 9997 (Lahti)

 

Hyvinvointimyymälä SaRa

Rautatienpuistokatu 2
28130 Pori

myynti@hyvinvointisara.fi

p. +358 44 230 6260

 

Lohjan 1.  apteekki

Laurinkatu 37-41, Prisma-keskus

08100 Lohja

p. 019 375 0600

 

Niinivaaran apteekki

Niinivaarantie 52

80200 Joensuu

+358 50 592 0263


Ajankohtaista

CareCare Oy Valitse Ilo & innostus-seminaarissa!

CarecareOy esittelemässä tuotteitaan Ergomentorin järjestämässä Valitse iloa ja innostu – asiaa vanhustyön ammattilaisille seminaarissa 11.10.2018 klo 8.45 – 15.00. Seminaari järjestetään Mauno Kongressikeskuksessa (Osoite: Tykistönkatu 6, Turku).

Historia

Hoitotyötä helpottava idea syntyi käytännön kokemuksesta

Potilassiirtojen koulutuksessa on jo 30 vuoden ajan ollut pääpaino siinä, kuinka hoitaja voi työskennellä ergonomisesti oikein. Paremman ergonomian ja työn keventämisen esteenä on yleensä apuvälineiden kehittymätön käyttö.

Potilaiden siirtämiseen tarkoitetut apuvälineet eivät yleensä ole sijoitettuna lähelle potilaita, vaan ne tulee hakea varastotiloista. Koska hoitotyötä tehdään kiireessä, apuvälineitä ei haeta, vaikka niiden hyöty on osoitettu kiistattomasti.

CareCare-tuotteiden taustalla on tarve apuvälineille, jotka ovat lähellä potilasta ja hoitajaa. Tuotteet ovat myös tilanteen mukaan joko lyhytikä- tai kertakäyttöisiä tuotteita vähentäen näin hoitotyötä tekevien apuvälineiden puhdistukseen kuluvaa aikaa.

CareCare voitti alueellisen liikeideakilpailun 2014

Yrittäjien suunnitelmissa muhinut tuoteidea sai vauhtia tuotekehitysasiantuntijalta. Karelia ammattikorkeakoulun Draft –hanke ja innovaatiokoordinaattori Heikki Immonen veivät tuoteideaa eteenpäin Karelia-ammattikorkeakoulun, Itä-Suomen yliopiston sekä Keksintösäätiön rahoituksella.

CareCare Oy osallistui vuonna 2014 Joensuun Tiedepuiston Start Me Up –liikeideakilpailuun [http://www.carelian.fi/start_me_up/yleista]. Kilpailun tavoitteena oli löytää yrityksiä, joiden liikeideat voivat kehittyä pohjoiskarjalaiseksi yritystoiminnaksi.

Kilpailun tuomarit, joukko eri alojen asiantuntijoita, tarkastelivat kilpailuun lähetettyjä 230 liikeideaa toteutettavuuden, kasvu- ja kansainvälistymismahdollisuuksien sekä innovatiivisuuden näkökulmasta.

CareCaren tuotteet voittivat koko kilpailun ja CareCare Oy sai kilpailun pääpalkintona 15 000 euroa. Tuomaristo näki, että CareCaren ideoimaa tuoteideaa voi hyödyntää myös muilla käyttöalueilla, esimerkiksi auto- ja LVI -alan yrityksissä, elintarvikesektorilla, kauppaliikkeissä sekä viranomaiskäytössä tullissa ja poliisivoimissa.